Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Marie Bergström - 24 mars 2010 21:05

Igår blev det lydnadsträning och uppletande. Marina och jag träffades på 9e. Känner mig ganska nöjd att Amigo kunde focusera i lydnaden fast vi tränat på relativt nytt ställe. Fick till och med till ett riktigt fint framförgående utan drag i linan.


 Uppletandet gick oxå bra men lite spring i benen i början var det. Men med fyra utlagda föremål och fyra inplockade kan man ju bara vara nöjd. Marina och jag var i fnisstagen och det blev definitivt inte bättre av att när jag skulle skicka A på tredje förmålet kommenderar jag honom "vassegod". Han sprang ut två meter och vände sig sen undrande om. Detta "kommando" använder jag oftast i extern belöning. Inte undra på det snurrade i skallen på honom. Kallade tillbaka A och gav rätt kommando, "leta", och då for han iväg som skjuten ur en kanon. Vi skrattade så mycket att jag närpå kissade i byxorna. Väldigt dråpligt!! 


Vi körde även några skallmarkeringar till söket och även detta fungerade bra. Känns som vi på G nu. Ska jobba i helgen men något spår ska det väl kunna bli   .


10-4 

Ovido - Quiz & Flashcards