Alla inlägg den 10 september 2009

Av Marie Bergström - 10 september 2009 21:26

  


Det var ju denna "Granne - Manne" som skulle vara med i kvällens inlägg.


Over and out


Av Marie Bergström - 10 september 2009 20:49

Förmiddagen inledes med en härlig ridtur. Har en kompis med en supertrevlig valack som kallas Manne som jag får lov att hjälpa till att rida ett par gånger i veckan. Det har inte blivit någon ridning nu på en månad så det kändes gott att komma i ett av sina rätta element, nämligen på hästryggen.


En tur till stan för lite shopping blev oxå. Chocken kom när jag var inne hos veterinären för att köpa foder till Amigo då jag upptäckte att hans foder hade ökat väsentligt i pris. Världsvant viftade jag upp plastkortet och vips så hade 890:- försvunnet från kontot för en 13 kg säck av Purinas HA. Jag tycker att det är både svinigt och horribelt att fodertillverkarna skinnar ägare till hundar med speciella behov. Jag har provat en uppsjö av olika foder, både i torr och färsk variant, och funnit att Amigo fungerar bäst på detta. Tyvärr! Det hör till den lilla saken att Tino äter oxå specialfoder och det kostar även det i 800:- klassen. Behöver ju knappast förklara vad mina pengar går till. Det är mina ögonstenar och jag gör naturligtvis allt i min makt för dom.


Efter detta fick jag och morsan som var med i stan åka upp för en lugnande kopp kaffe + wienerbröd hos Micke och Maria i deras nya lägenhet. Alexander hade fått riktigt fint på sitt rum med nya möbler och gardiner. Imorgon blir det Tacos hos oss i Smyge, gottgottigottgott.



Ovido - Quiz & Flashcards