Alla inlägg under augusti 2010

Av Marie Bergström - 9 augusti 2010 20:42

Japp, så är det. Det har betalat sig bra och ta två promenader istället för en och rasta hundarna ihop. När Citro träffar på byns kattor så är det "hejsan svejsan" stuket som gäller. Raggar kanske lite, men bryr sig inte speciellt mycket om dem. Detta till min stora glädje!! Gamle Tino lärde nämnligen Amigo att såna små kryp ska man skälla på och effekten blir större om man faktiskt jagar dom! När Amigo ser en katt beter han sig som en försöksutskriven. Skönt med "små" valpar som inte fått förutfattade meningar   .


over and out

Av Marie Bergström - 8 augusti 2010 18:22

Stack iväg på kennellägerdag igår. Hade ju fixat så att Amigo kunde få spåra, allt för att skona ryggen. Första spåret både la och gick Per. Amigo var lite konfunderad över förarbytet. Stubben var snustorr och Amigo hade det jättejobbigt men tog sig till slutet. På eftermiddagen la och Linda spåret. Han fick egentligen aldrig upp spåret och drog mest runt och letade. Valde att avsluta spåret efter andra apporten, Amigo var rejält trött. Det var även väldigt varmt. Tänker inte fördjupa mig i varför denna superspårhund inte gick så bra, utan det är bara komma över det och gå vidare till nästa spårtillfälle.



Citro fick två näringsspår. Detta gick väldigt bra. Snusar på bra mellan korvbitarna och när korven väl dyker upp smaskar han som en gris, väldigt sött!!!

Efter att ha varit iväg dessa timmar var jag väldigt trött i ryggen och det känns inte lovande idag heller. Men det är viktigt att försöka röra på sig, annars kommer jag aldrig igång och jobba.


10-4

Av Marie Bergström - 5 augusti 2010 22:17

Det ser så ut i alla fall. Foten känns mycket bättre om än den är rejält svullen, men ryggen.... fy fan vad ont jag har. Jag såg möjligheterna till ett av hundårets event försvinna i horisonten, kennellägret.... men då dök en räddande ängel upp. Linda har möjlighet att köra ett par spår med Amigo, va glad jag blev. Känns inget kul alls att åka dit och bara titta på. Nå´t litet näringsspår med Citro ska jag nog fixa, det är ju inte samma drag i linan.


Har försökt att vila mig i form och eftersom jag inte kan rasta hundarna ordentligt åkte jag till klubben så dom fick röra sig ordentligt. Hoppas att detta nu ska gå över fort.... vänta nu lite,... det är väl klart att det inte gör. Men jag får göra de bästa av det möjliga så kanske det känns som om det går fortare.


over and out

Av Marie Bergström - 3 augusti 2010 21:16

Det startade ju bra med att Jessica och jag bestämde oss för att träna på kvällen, men sen drog det igång....

Skulle måla ovanför trappan, tog ett steg bakåt.... höger foten vringlade till, och  jag föll handlöst baklänges tre trappor ner och landade på rygg! Trodde minst jag brutit ryggen, vågade knappt prova resa mig. Det blödde lite här och där... Grannen tyckte definitivit att jag skulle åka till Akuten. Sagt och gjort, iväg bar det. Man får ju "tacka" sin gode Gud för AT-läkarna på Trelleborgs Lasarett, efter fem timmars väntetid kunde denne konstatera med uppenbarligen sin "röntgensyn" att allt var OK. Det behövdes ingen röntgen av foten som nu var påtagligt svullen och ryggen som värkte och sprängde. Nåja, det som inte dödar - härdar. Kan undras hur jag känner mig imorron....Träning uteblev och vet inte när jag är skick för nästa pass...känns som kennellägret är i fara :(


10-4

Av Marie Bergström - 1 augusti 2010 00:11

Mitt i jobbhelgen har jag varit på 50-års uppvaktning. Vovvarna fick följa med så klart. Lilla "vappen" ville under hela kvällen inte kissa på rastturerna, han var ju liksom inte på hemmaplan. Lilla Kasper 4 år tyckte inte alls att detta var så konstigt, utan kom med en helt logisk förklaring på detta fenomen: han sa "vet hur det är, ibland vill inte min snopp i heller fast det känns som det behövs". Det är bara en fyra årig kille som kan sätta ord vad en 4 månaders valp vill berätta!!


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards