Alla inlägg under juli 2010

Av Marie Bergström - 7 juli 2010 22:24

Då var det dags för OGD idag och det gick väl bra kan man säga. Fick lugnade så det enda jag kommer ihåg var när sköterskan sa "ta lugna andetag...", då hann jag tänka "tur att jag inte kan lyfta armen för då hade du fått en fet jävla smäll". När kamerafanskapet skulle ner i halsen så var det faktiskt en fråga om läkaren skulle undersöka magsäcken i kroppen eller utanför, så mycket klöktes jag. Nu är det över iaf och det kunde konstateras reflux och lindrig gastrit. Märkligt med tanke på att jag redan äter medicin för det sist nämnda. Efter detta har jag sovit nästan hela dagen, så trött blir man efter sprutan.


Mot kvällen fick jag lite nya krafter och åkte ut och spårade ihop med Marina, Jessica och Jesper. Hundarna gick helt lysande!! Citro fick två näringspår och han har verkligen fattat vad som ska hända. Lugnt och fint och nogrannt "sopade" han i sig korvbitarna. Detta bådar gott inför framtiden. Amigo fick ett lite längre miljöspår med mark skifte. Dels grönt gräs, korsa cykelbanor och torrt gräs. Detta gjorde han briljant. Måste lägga mer utmaningar till A det behöver han. Nu kan jag krypa nöjd och belåten till kojs :)


10-4

Av Marie Bergström - 6 juli 2010 21:40

Då kan vi lägga att öppna dörren till Citros färdigheter. Tyckte att det blev lite väl tråkigt när jag var ute med Amigo och fixade alltså ut sig själv. Som tur är finns det staket runt trädecket annars hade han väl varit ute och roat sig ännu. Till sin förtjusning kan han även hoppa upp i sängen oxå, det finns snart faktiskt inget som den valpen inte kan. Men ett charmtroll - det är han!!


Mina ögonstenar!!


over and out  

Av Marie Bergström - 5 juli 2010 19:41

Så fick jag till slut gjort den jäkla koloskopin för sista gången (fast det sa jag sist oxå.) Det tråkiga är att man känner sig som man inte har något värde. Personalen slänger ur sig såna kommentarer som det antagligen läst i skolboken. Typ, detta preparatet är kärlretande eller slappna av för då går det lättare. Va fan, har man inte fått gjort undersökningen på sig själv så vet man omöjligt hur det är. Nu är det att invänta biopsiproverna för det fanns inget synligt. På onsdag är det OGDskopi och därmed hoppas jag på ett avslut på denna tokkarusell av undersökningar.


Min stackars Mojja fick sitta på akuten i sju timmar och det visade sig vara ännu en fraktur fast denna gången mot höften till. Den sitter så att den ska läka av sig själv, stackare - det tar ju jättelång tid.


Hundarna har så klart inte haft det så kul idag, får skärpa till mig och hitta på något imorron.


over and out

Av Marie Bergström - 4 juli 2010 17:32

Jo det blev en bra helg, avslutningen kunde kanske varit bättre.

Igår var jag hembjuden till Marina på grillning. Hennes kompis Jenny med sambo Per var oxå där, de skulle hämta en malltik som Per ska ha. Citro fick följa med och tyckte att detta var toppen. Han fick leka med Jennys schäferhane Nemo och gå på liten promis med nya malletiken Rexa. Allt gick väldigt bra och vi fick mycket god mat och dricka.


Kvällen kommer att gå i toalettens tecken. Håller på att förbereda inför morgon dagens koloskopi och jag har bara en ska att säga FY FAN!!!!!!!!



10-4

Av Marie Bergström - 1 juli 2010 20:28

Så har man fått sin fjärde mat-tjuv. Idag tyckte Citro inte att det räckte med maten han fick vid fem tiden, utan i ett obevakat ögonblick lyckades han ta sig in i grovköket och äta upp halva ransonen han skulle ha i kväll. Misstänker att snart nog i takt med att han växer så når han upp på köksbordet.....


Det var även dags för vaccination och det gick jättebra. Citro stegade in till Elina som om han varit där många gånger och tyckte det var riktigt trevligt. Det gick bra med Amigo oxå - han har lite med sig i bagaget av "otrevligheter" och så det är ju inte konstigt att han inte är glad över att vara där.


Citros favoritlek, Amigo ska släpa honom över trädecket :)


over and out  

Ovido - Quiz & Flashcards