Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Marie Bergström - 1 januari 2011 13:45

Till trots att smällandet började ganska tidigt på dagen så funkade hundarna väldigt bra. Citro plockade skräp i vanlig ordning och brydde sig inte precis, Amigos stora mission är att hitta så mycket skit han kan att käka på rundan - nyår och raketer har då ingen betydelse. Med nedrullande persienner, MTV och märgpipa låg gossarna och mös medan 2010 gick över till 2011. De senaste sju nyårs-aftnarna har varit jobbiga eftersom Tino var så himla rädd, skönt att se att detta inte avspeglat sig på Amigo.


Måste få nämna att det är det fantastiskt hur korkade föräldrar kan vara att köpa fyrverkeri till sina ungar, och om än det inte är dom som handlat skadar det inte att visa lite intresse för vad de håller på med på nyår.


På kvällen kom "flockledarna" till goldenligan och vi åt en riktigt god middag. Vi började med Tartaletter med hummerfyllning, vidare helstekt oxfile med svampstuvning och ett täcke av västerbottenost och till detta hasselbackspotatis. Till efterrätt blev det panacotta med färska jordgubbar och limesås. Och till kaffet blev det knäcktårta." Mätta och trätta" skildes vi åt strax efter elva så de kunde gå hem till sina hundar för att hålla sällskap till tolvslaget.


Det blev en riktigt bra nyår! Nu är det fullt fart på planerna inför detta hittills orörda år!! :))

Ovido - Quiz & Flashcards