Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Marie Bergström - 22 januari 2011 19:32

Idag var det äntligen dax för träningsdag på Kron i Vinslöv!! Hade båda hundarna med och Citro var först ut på miljöträning. Bland pysande pustande maskiner travade han runt som ingenting, men när han skulle ner i en grön trappa i halvdunkel då slog bromsarna till. Tjut och pip men det var bara att gilla läget och trampa på ner. När detta hinder var forcerat var det inga problem, tramsig tonåring!!


Amigo fick börja uppletande och oooj vad det var spring i benen. Ger mig fanken på att det letades lite extra bara för att få springa på lite.... såg nämligen att han hade snoken i kartongen långt innan ;)) Även personsöket gick jättebra. Lokalen som används är väldigt svår för hundarna eftersom det blåser lite hursom därinne.


Citros stjärna fick lysa idag. Jobbade jättefint med nosen. Härligt att se att han växlar så fint... i spåret har han låg fin nos och i söket ser man riktigt hur han jobbar med högre nos. Vilken härlig hund jag fått :))) Fick bra tips av Christine till lydnaden oxå så nu är det bara att köra igång!!


Trötta är vi hela flocken så det lär bli en tidig kväll ;)


10-4

Ovido - Quiz & Flashcards