Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Marie Bergström - 14 januari 2010 19:31

Ledig dag innebär mycket att göra. Ledig mitt i veckan innebär även jobbhelg på antågande ...


Förmiddagen inledes av träning på klubben med Amigo, Marina och hela hennes stab. Det blev en mixträning idag. Lite lättsam agility i början, det skulle dock visa sig A-hindret verkligen var ett hinder för Amigo. För flera år sedan hoppade han ut från toppen och slog sig rejält och matte som är rädd om sin hund har inte konfronterat problemet vidare bra. Det har naturligtvis med alla dyra veterinärräkningar att göra. Idag kom det upp till ytan och efter många om och men och akrobatiska övningar fick vi till det. Amigo har klarat av A-hindret med bravur  . Det blev även lydnadsträning, mest positioner. Sedan körde jag min egen lilla form av störningsträning vilket fick Marina formligen av kikna av skratt. Man ska ju ha kul när man tränar eller...?  Det gick ut på att jag skuttade och hoppade och vevade med armarna vid platsliggning. Amigo tittade på mig och det kändes som hans tanke var - människan är inte klok, jag stannar här!


På eftermiddagen var det dags för återbesök hos veterinären. Detta gick inte så bra, men det visste jag redan. För att kunna spola analsäckarna ordentligt fick han en lugnande spruta. Det är i dessa fall man kan göra en riktig ordentlig undersökning när det lilla spratteltrollet sover. Vi kom iaf hem med ytterligare 7 dagars pencillinkur och sedan nytt återbesök, tröttsamt....


Med en sovande Amigo i bilen fick jag även gjort lite ärende med jag ändå var i stan, och vips så var det kväll. Nu väntar ånyo en jobbhelg och hur kul är det ?, inte!



10-4

Ovido - Quiz & Flashcards