Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Marie Bergström - 6 januari 2010 21:01

Idag fick denna lilla viking drag under galoscherna. Långpromenad på förmiddagen med Amigo och en något kortare med Tino. Tryckte i mig en supergod hjortstek (ja inte hela fast det ser ut så på figuren) med goa tillbehör.


Sen var det dags för lydnadsträning, Marina och jag hade stämt träff på klubben. Idag körde jag positionsträning, Marina tyckte det såg bra ut så jag får väl tro på det. Det kändes bra iaf. Det blev även apportering och den är väldigt bra, det är ingången där han vill sitta lite snett. Körde lite kryp oxå och han tog några riktigt fina krypsteg. Detta var glädjande eftersom vi haft problem med mycket stress i momentet. Det är de små framstegen som får räknas.


På kvällen blev det en "bia". Vi såg Göta Kanal 3. Denna hade ju fått ganska dålig kritik - alltså fick jag ju se den, kritikerna brukar ju inte ha rätt. I mitt tycke var den kanske inte jättebra men knappast så dålig som det skrivs. Trevlig handling med skattjaktstema. Filmen hade ju ganska bra föregångare att leva upp till. Jag ger den tre      av fem.


Nu är det dags att rasta vovvar och sen lägga sig. Ska nu jobba två dagar men har ledig helg framför mig.


over and out

Ovido - Quiz & Flashcards