Alla inlägg den 19 september 2011

Av Marie Bergström - 19 september 2011 18:52

I torsdags var det så dags att dra genom län och landskap till Ängsbackens kennelläger. Kattis och Jarmo var så snälla och förbarmade sig över detta Sveriges sydligaste ekipage med en xtra övernattning  !


Sarah och Qvicka som oxå skulle till Stockholmstrakten till sig läger höll oss sällskap till Norrköping, tack för det!


Här dom glada flickorna innan vi skildes åt efter att ha lunchat!

 

Härligt var det att komma upp på Ängsbacken i denna genom mysiga skogsmiljö. Det var så magiskt både på kvällen och morgonen så det vette katten om jag faktiskt inte börjar tro att det finns tomtar och troll    

Citro fick busa med mormor Rappa och visade tydligt att han minsann visste hur gamla damer ska tas. Duktig kille!


Här kullbrorsan Cyraz, en jättetrevlig grabb!

 

Efter go mad och dricka och mycket snack, faktiskt häst-snack då hela resten av helgen skulle gå i hundens tecken, så var det dags att knyta sig. Kattis och jag stack och spårade på fredagförmiddagen med Citro och Arry och grabbarna skötte sig jättebra. Vidare på eftermiddagen stålade vi samman med resten av Ängsbackengänget på Skäggesta vandrarhem där vi skulle bo. Kvällen bjöd på grillning i goda vänners lag  .


På lördagen delade vi upp oss i skogsgänget och IPO gänget. Citro och jag drog till skogs för spår och uppletande.


Taktiksnack och markfördelning.

 

Citro och jag skogsmullade oss ibland blåbär och lingonris och mysig kuperad terräng! 

Lördagkvällen fortsatte med grill och mer av mycket hundsnack men denna vikingen kraschade i säng vid tio-tiden trött men väldigt nöjd  .


På söndagen åkte alla till Og Åker för lydnad och skydd. Jag var riktigt sugen på att låta Citro "dra lite i skinnet" men turligt att jag har en uppfödare som kan hjälpa denna matten att väga upp i vågskålar vad jag egentligen vill och ska tänka på i min träning. Det är inte dags att att sätta nyckeln i dörren och öppna för de drifter som faktiskt finns och väldigt starka. Och handen på hjärtat så är det spår och lydnad som vi vill och ska göra  .


Innan det var dags vid lunchtid och rulla tillbaka till Skåne så fick det bli....


...triss i C-syskon! Jag & Citro, Maria & Ciwi och Monica & Czoogin   

 

Tack till alla för en jättetrevlig helg!!!  

Ovido - Quiz & Flashcards