Alla inlägg den 1 maj 2011

Av Marie Bergström - 1 maj 2011 19:26

Man kan ju bara undra hur länge oturen ska hålla på. Älskade Citro är jättehalt! Igårkväll när vi var ute och gick råkade jag trampa på stackars Citrusens högra framben. Märkte inget i morse men under förmiddagen såg jag att han var rejält halt. Alla som känner mig vet att det finns inget som heter is i magen så naturligtvis kontaktas veterinären imorgon. Bättre att försigkomma än ......


Det blev Amigo som fick komma med på spåret idag. Det blev spår på strandängen i halv orkan (ja det kändes så iaf) kors vad vinden bet idag. Maria och Baccus var oxå med och han var riktigt duktig den lilla Silvermulen :)


Finaste Baccus!!

 

Amigo fick ett spår med fyra vinklar var av en spetsvinkel. Det var mycket spring i benen idag. Riktigt svår att hålla faktiskt. I den starka sidovinden låg han ca en meter från kärnan. Hade lite problem i spetsvinkeln men jobbade ut den och kom vidare. Vinkel nr 3 tog han som om han vore en rälsbuss, riktigt snyggt. Sista raksträckan var i motvind och här hade han problem. Men Amigo är spår-idiot så det finns inte en chans i helsike att han ger sig. Fick slutet och matte var nöjd!! :)


Det gäller att hänga i när det bär iväg!

  


Amigo när han är som bäst!! Ligger i så selen nästan åker av ;)

 

Ovido - Quiz & Flashcards