Alla inlägg den 7 juni 2010

Av Marie Bergström - 7 juni 2010 21:57

Äntligen... tre dagar kvar till semester, sex veckor förutom tre dagar i midsommarveckan som jag ska jobba! Det ska bli så förbannat skönt för med min trötthet känns det som om jag inte skulle orka en dag längre. Och så kommer Citro förstås... älskade underbara valp   .


Var på lab idag för att ta prover och det är förmodligen sista gången jag går till Trelleborgs lasarett och gör det detta. När jag kom in satt en rar liten tös och tog emot. Jag fick berätta för henne hur det hela skulle gå till med tanke på hur svårstucken jag är. Därmed var ribban lagd... för när jag sa att det skulle stickas med en butterfly på handledens innersida för då kan INGET gå fel... då var det " a big misstake". Det visade sig att tösen var ett blåbär (och det gör ju inget) men det var tydligen hennes handledare oxå. Fick höra hur besvärligt det var att sticka med butterfly och hur lätt blodet tar slut och lätt kärlen rullar och bla bla bla. Jävla skitsnack, syrran på mitt jobb kan dra rör efter rör utan att det sinar - det handlar om inställning och attityd.

Så tösen stack mig först i vänster hand, inte en gnutta blod kom. Inte så konstigt hon var väl nervös antar jag. Sen skulle handledaren sticka i höger hand. Hon var så jävla uppkörd så hon glömde handskarna. Hon lyckades med ett och ett halvt rör och satte igång och började "rota" i kärlet, då sa jag till henne att nu får det fanimej vara nog annars svimmar jag. Då började hon prata om mig i någon form av tredje person, typ som om jag redan var död eller nåt, - vi sticker inte henne fler gånger, vi kör våra analyser och skickar resten till Malmö - man måste ju hjälpas åt.

Kan bara säga en sak, aldrig mer Lab i Trelleborg tack. Hoppas dom kan utläsa något iaf.


Nu blir det natta i boxen...


10-4


Ovido - Quiz & Flashcards